Open Reyerparc

Zondag 3 mei Open Reyerparc in Dartcentrum Ridderkerk. Max. 128 deelnemers vol=vol
Inschrijving vanaf heden geopend via Brutus-darts.eu of een mailtje met naam, emailadres en telefoonnummer naar info@dartcentrumridderkerk of info@sonnysdarts.nl
Voorinschrijving €8,00 en op wedstrijddag €10,00. Vol=Vol dus ben op tijd met inschrijven.
Dartcentrum Ridderkerk

finale dames
1. nel van gorp – anneloes menger 4-0

Open Ridderkerk

Zondag 24 augustus Open Ridderkerk in Dartcentrum Ridderkerk. Max. 128 deelnemers vol=vol
Dartcentrum Ridderkerk
Kruisweg 1-3 te Ridderkerk

Zomerranking

Op 30 mei beginnen we op 8 banen met de zomerranking in Dartcentrum Ridderkerk. 15 weken lang elke vrijdag avond om 19.30, inschrijven tot 19.15. Toegankelijk voor iedereen die gezellig een avond wil darten. Geen inschrijfgeld en spelen tot 64 man in poules. Vrijdag 12 september eindtoernooi met prijsuitreiking en buffet. Dus hou de zomermaanden je vrijdagavonden vrij

Standen Zomerranking

Standen

Standen Peppie & Kokkie

A Poule:

B Poule:

• Ma 10.00 – 00.00 uur
  • Di 14.00 – 00.00 uur
  • Wo 14.00 – 00.00 uur
  • Do 10.00 – 00.00 uur
  • Vr 10.00 – 01.00 uur
  • Za 10.00 – variabel (0180 397 331)
  • Zo 10.00 – 14.30 uur

Standen Reyerparc Ranking

Standen

180-ers

Wil je hier ook bij staan? Neem dan contact met ons op.

logo_lazebra LogoS-B_Rkerk_nieuw_klein logo

Onze bar

Het middelpunt van ons centrum is de bar waar wij jou als gast ontvangen. De gezellige, centrale horeca biedt voor iedereen een plek voor een hapje en- of een drankje. Hier zal iedereen zich welkom voelen. In onze bar wordt er veel sport uitgezonden zoals; voetbal (binnen-en buitenland), snooker, darten, wielrennen etc.

(Bedrijfs)feesten en/of partijen; Wij bieden op maat gemaakte (sportieve) arrangementen (inclusief eten) aan. Alle combinaties zijn mogelijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Regelmatig organiseren we interne toernooien, ook in combinatie met andere sporten. Hou hiervoor onze facebook pagina in de gaten.

Reyerparc Ranking

De Reyerparc Ranking is voor ieder toegankelijk en zal in 12 individuele toernooien gespeeld worden met een eindtoernooi waarbij de beste 32 deelnemers gaan strijden om het prijzengeld.

De toernooien vinden met enkele uitzonderingen plaats op elke 1e zondag van elke maand (zie ranking agenda) en het eindtoernooi staat gepland op 21 december. Er zal tot 64 man gespeeld worden in poules waarna er een winnaars-en verliezersronde zal volgen en dit alles op onze 8 ruim opgezette dartbanen.

Inschrijven kan op de wedstrijddag tot 12.45 waarna de loting zal plaats vinden en aansluitend klokslag 13.00 de aanvang zal plaatsvinden. Naarmate uw prestaties krijgt u punten toegekend die na elk toernooi bij elkaar worden opgeteld met als uiteindelijk doel bij de eerste 32 te geraken om vervolgens uitgenodigd te worden om mee te doen aan het eindtoernooi.

Om in aanmerking te komen voor het eindtoernooi is het een vereiste om minimaal aan 8 toernooien te hebben deelgenomen. Inschrijfgeld per toernooi is € 7,50 waarvan de helft naar het dagprijzengeld gaat en de andere helft naar de pot voor het eindtoernooi.

Peppie & Kokkie Ranking

De Peppie & Kokkie ranking heeft zijn oorsprong in het voormalig Dartcafé The New Dutch te Ridderkerk en werd daar door Sonny’s Darts opgezet om de wat mindere dartgoden de gelegenheid te geven om op hun eigen niveau lekker in poules tegen elkaar een toernooi te laten gooien.

Op reguliere toernooien waar het kwaliteitsniveau over het algemeen vrij hoog is komt men vaak niet in het verhaal voor en heeft men er al snel geen zin meer in. De Peppie & Kokkie ranking is toegankelijk voor de gemiddelde huis-tuin en keuken darter en competitie spelers t/m de 2e divisie. Gezelligheid en lekker een avondje ongedwongen pijlen slingeren is de insteek van deze speciaal opgezette en unieke ranking.

Dartcentrum Ridderkerk pakt de draad weer op en bied u de mogelijkheid om elke 4e zaterdagavond van de maand mee te doen aan dit unieke evenement en ziet uit naar uw deelname.

Inschrijven agenda

Om je in te schijven voor een toernooi klik dan op het desbetreffende agendapunt. Vervolgens kun je een e-mail naar ons sturen met hierin je voor en achternaam en om welk toernooi het gaat.

Dartcentrum Ridderkerk,

Dartcentrum Ridderkerk beschikt over 20 professioneel opgezette ( A-status ) dartbanen. Het dartcentrum valt onder de vlag van Squash & Biljart Ridderkerk en is ontstaan uit een vriendschap tussen centrumeigenaar Martijn Zoeteman en Sonny’s Darts, de grootste Dartspeciaalzaak in Nederland.

De kennis en professionaliteit van Sonny’s Darts en de locatie plus gezelligheid van Dartcentrum Ridderkerk zorgen voor een unieke combinatie in Nederland.  Het Dartcentrum is maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 10.00 uur zodat darters gedurende de hele dag kunnen trainen. Dinsdag en woensdag zijn wij geopend vanaf 14.00 uur.

Voor darters op elk niveau bieden wij gelegenheid om deel te nemen aan toernooien, maar ook voor de gezelligheidsdarters is er voldoende gelegenheid tot het gooien van een pijltje.

We hopen je snel te verwelkomen in ons centrum.

Dartcentrum Ridderkerk.