Op vrijdagavond 6 juni kwamen 24 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk voor het spelen van de 2e Zomer Ranking avond.
Na de spannende poule fases en de knock-out fase stonden de finales op het programma. In de finale van de verliezers ronde moest Davey Baan zijn meerdere erkennen in Dennis de Haan in een best of 7. Dennis was namelijk met 4-1 te sterk.

De finale bij de winnaarsronde ging tussen Fred Verdonk en Remco Mak, die in een best of 9 moesten bepalen wie de winnaar van de avond werd. Het was een spannende finale waarin Fred Verdonk niet alleen de hoogste dag finish wist te noteren maar ook uiteindelijk de finale wist te winnen met 5-2.

Het was een gezellige avond waarin maar liefst 8x de hoogste score werd gegooid.
Komende vrijdag 13 juni 19:30 zal de 3 avond van de Zomer Ranking op de kalender staan en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.