Op vrijdagavond 27 juni kwamen de darters weer naar het Dart Centrum Ridderkerk voor het spelen van de 4e Zomer Ranking avond.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma. De finale van de verliezers ronde ging tussen Thijs Otto en Micheal Geysendorpher, de twee jongen kemphanen maakte er een leuke finale van die uit eindelijk met 4-2 werd gewonnen door Michael.

In een best of 9 moesten Jeroen van Die en Daniel Geysendorpher het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. Tijdens deze spannende en gelijk opgaande finale waarin een 180 en 11 darter werd gegooid wist Jeroen van Die hem uiteindelijk met 5-4 te winnen.

Tijdens deze 4e editie van de Reyer Parc Zomer Ranking werden er 10x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish was een 126.
Komende vrijdag 4 juli 19:30 zal de 5e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.