Op vrijdagavond 4 juli werd er in het Dart Centrum Ridderkerk de 6e editie van de Zomer Ranking gespeeld.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma. De finale van de verliezers ronde ging tussen Rob Baan en Ronald Ouwens, in een best of 7 was Rob te sterk (4-2) voor de sterk spelende Ronald.

In een best of 9 moesten Ron SimonisĀ en Marcel Karel het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In de finale was Marcel Karel met 5-2 te sterk voor Ron die nog wel een 180 score wist te noteren maar het mocht helaas niet baten om de wedstrijd in zijn voordeel te beslechten,

Tijdens deze editie van de Zomer Ranking werden er 5x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish van de avond was een 102 finish van Bob Buning
Komende vrijdag 11 juli 19:30 zal de 7e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.