Op vrijdagavond 11 juli kwamen 16 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk om de 7e editie van de Zomer Ranking spelen.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma.
In de finale van de verliezers ronde stonden Thijs Otto en Marco Kolijn tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Het werd een spannende finale die alle kanten op kon. Na 2-0 achter te hebben gestaan, kwam Marco sterk terug tot 2-3, maar Thijs brak Marco terug en trok de stand gelijk 3-3. In de laatste leg hadden zowel Marco als Thijs verschillende keren kans op een match dart maar uiteindelijk wist Thijs de partij te winnen.

In een best of 9 moesten Rob Baan  en Dave Zuidwijk het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In deze spannende finale was Rob Baan met 5-4 te sterk voor Dave Zuidwijk, Dave begon goed noteerde hoge scores en gooide zelfs een 180 alleen mocht het niet baten en won Rob de wedstrijd uiteindelijk.

Tijdens deze editie van de Zomer Ranking werden er 4x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish van de avond was een 107 finish van Michael Schell
Komende vrijdag 18 juli 19:30 zal de 8e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.