Op vrijdagavond 5 september kwamen 20 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk om de 14e editie van de Zomer Ranking spelen.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma.
In de finale van de verliezers ronde stonden Dave Horsmann en Michael Hergt tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Het werd een spannende finale met een behoorlijke come-back voor Michael Hergt. Michael stond op ten duur met 3-1 achter en Dave leek de buit binnen te hebben maar Michael vocht zich terug in de wedstrijd en boog de 3-1 achterstond om in een 4-3 overwinning.

In een best of 9 moesten Leen van Welie en Ron Simonis het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In deze spannende finale was Leen van Welie met 5-4 te sterk voor Ron, De twee waren aan elkaar gewaagd en dat maakte de finale ook spannend.

Komende vrijdag 12 september om 19:30 zal laatste Zomer Ranking gespeeld worden en wordt er bepaald of Ron Simonis zijn koppositie kan verdedigen en met de titel naar huis kan gaat of gebeurd er iets verrassend. Want alles is mogelijk in de Zomer Ranking.