Afgelopen Zondag begonnen 16 darters aan de 9e editie van de Reyerparc Ranking.
Tijdens de poule fase zaten er geweldige partijen bij. Na de poule fases begonnen de winnaar en verliezers rondes.

Daniel Geysendorpher moest het opnemen tegen Jan Karel. De nummer 1 en 2 van de ranking mochten bepalen wie er na deze avond de 1ste plaats pakte. Jan Karel won de finale uiteindelijk met 5-1. Daniel Geysendorpher die dicht achter Jan Karel staat in de ranking zag het verschil tot zijn opponent oplopen tot 4 punten.

In de verliezers ronde ging de finale tussen Jeroen van Die en Remco Mak. Jeroen besliste deze partij uiteindelijk in zijn voordeel. Remco Mak kon lang mee maar moest zicht uiteindelijk gewonnen geven en verloor de partij met 4-2.

Tijdens deze editie van de Reyer Ranking werden er 12x een 180 gegooid en de hoogste finish van de avond was een 116 finish van Jan Karel.
Volgende editie van de Reyer Ranking staat gepland op 5 oktober a.s. om 13:00.