Open Reyerparc op 3 mei

april 9, 2015

 

Zondag 3 mei Open Reyerparc in Dartcentrum Ridderkerk. Max. 128 deelnemers vol=vol
Inschrijving vanaf heden geopend via Brutus-darts.eu of een mailtje met naam, emailadres en telefoonnummer naar info@dartcentrumridderkerk of info@sonnysdarts.nl
Voorinschrijving €8,00 en op wedstrijddag €10,00. Vol=Vol dus ben op tijd met inschrijven.
Dartcentrum Ridderkerk
Kruisweg 1-3 te Ridderkerk

Afgelopen Zondag begonnen 16 darters aan de 9e editie van de Reyerparc Ranking.
Tijdens de poule fase zaten er geweldige partijen bij. Na de poule fases begonnen de winnaar en verliezers rondes.

Daniel Geysendorpher moest het opnemen tegen Jan Karel. De nummer 1 en 2 van de ranking mochten bepalen wie er na deze avond de 1ste plaats pakte. Jan Karel won de finale uiteindelijk met 5-1. Daniel Geysendorpher die dicht achter Jan Karel staat in de ranking zag het verschil tot zijn opponent oplopen tot 4 punten.

In de verliezers ronde ging de finale tussen Jeroen van Die en Remco Mak. Jeroen besliste deze partij uiteindelijk in zijn voordeel. Remco Mak kon lang mee maar moest zicht uiteindelijk gewonnen geven en verloor de partij met 4-2.

Tijdens deze editie van de Reyer Ranking werden er 12x een 180 gegooid en de hoogste finish van de avond was een 116 finish van Jan Karel.
Volgende editie van de Reyer Ranking staat gepland op 5 oktober a.s. om 13:00.

Op vrijdagavond 5 september kwamen 20 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk om de 14e editie van de Zomer Ranking spelen.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma.
In de finale van de verliezers ronde stonden Dave Horsmann en Michael Hergt tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Het werd een spannende finale met een behoorlijke come-back voor Michael Hergt. Michael stond op ten duur met 3-1 achter en Dave leek de buit binnen te hebben maar Michael vocht zich terug in de wedstrijd en boog de 3-1 achterstond om in een 4-3 overwinning.

In een best of 9 moesten Leen van Welie en Ron Simonis het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In deze spannende finale was Leen van Welie met 5-4 te sterk voor Ron, De twee waren aan elkaar gewaagd en dat maakte de finale ook spannend.

Komende vrijdag 12 september om 19:30 zal laatste Zomer Ranking gespeeld worden en wordt er bepaald of Ron Simonis zijn koppositie kan verdedigen en met de titel naar huis kan gaat of gebeurd er iets verrassend. Want alles is mogelijk in de Zomer Ranking.

Een mooie locatie , een sportieve en gezellige sfeer en 80 heren en 8 dames op het Open Ridderkerk dat werd gehouden in het dartcentrum in Ridderkerk.
Bij de heren werd Patrick van den Boogaard van het Superleague team van Sonny’s Darts de verdiende winnaar. In de finale versloeg hij Bryan de Hoog met 6-3.

De finale ging in het begin gelijk op, maar van den Boogaard wist bij een 2-2 stand een hele mooie break te plaatsen, hij finishte 105 via singel bull – tops – tops.
Deze break wist hij vervolgens te verzilveren door zijn eigen leg te houden en zo 4-2 voor te komen. Vervolgens wist van den Boogaard nog een break te plaatsen, wat voldoende was voor de winst.
De Hoog, die de hele dag een goed niveau haalde, kon in de finale niet genoeg triples meer vinden. De verliezers ronde bij de heren werd een prooi voor Michael van Dijk, die met 4-2 te sterk was voor Jordy van den Broek.

De overwinning bij de dames was voor Nel van Gorp, die als een echte diesel door het dames toernooi heen ging. In de poules liep het nog niet zo lekker voor van Gorp, maar gedurende het toernooi ging zij steeds beter gooien. In de finale won ze van Anneloes Menger, die mede door een aantal gemiste dubbels niet genoeg tegenstand kon bieden aan de ontketende van Gorp, 4-0.

De hoogste finish werd gegooid door Dick V Dijk , 156. Diezelfde van Dijk werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Erik van Rijswijk, 1-4.

Op vrijdagavond 18 juli kwamen de darters naar het Dart Centrum Ridderkerk voor de 8ste editie van de Zomer Ranking. Ondanks de warmte waren er vele die de weg naar de Reyerparc hadden gevonden.

In de poule fase waren verschillende spannende wedstrijden en een bijzondere gebeurtenis wat later in het toernooi terug kwam. De 2 finales die er die avond gespeeld waren kwamen uit de zelfde poule. Davey Baan, Ronald Ouwens, Pim Steehouwers en Ron Simonis speelde in de poule fase al tegen elkaar.

In de finale van de verliezers ronde stonden Davey Baan en Ronald Ouwens tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Hun eerste partij tijdens de poules werd met moeite door Ronald Ouwens gewonnen met 3-2. Ronald had het in deze partij het beduidend minder moeilijk met zijn tegenstander. Hij won de finale uiteindelijk met 4-0.

In een best of 9 mochten Ron Simonis en Pim Steehouwer het tegen weer tegen elkaar opnemen. Wat nog in de poule fase een spannende partij bleek te zijn was tijdens de finale een mokerslag voor Ron. Door factoren als de warmte kon hij niet vrij gooien en liep al gauw achter de feiten aan. Pim won de finale uiteindelijk met 5-0.

Tijdens deze warme editie van de Zomer Ranking werden er 7x een 180 gegooid en de hoogste finish van de avond was een 98 finish van Marco Kolijn

Komende vrijdag 25 juli 19:30 zal de 9e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Op vrijdagavond 11 juli kwamen 16 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk om de 7e editie van de Zomer Ranking spelen.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma.
In de finale van de verliezers ronde stonden Thijs Otto en Marco Kolijn tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Het werd een spannende finale die alle kanten op kon. Na 2-0 achter te hebben gestaan, kwam Marco sterk terug tot 2-3, maar Thijs brak Marco terug en trok de stand gelijk 3-3. In de laatste leg hadden zowel Marco als Thijs verschillende keren kans op een match dart maar uiteindelijk wist Thijs de partij te winnen.

In een best of 9 moesten Rob Baan  en Dave Zuidwijk het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In deze spannende finale was Rob Baan met 5-4 te sterk voor Dave Zuidwijk, Dave begon goed noteerde hoge scores en gooide zelfs een 180 alleen mocht het niet baten en won Rob de wedstrijd uiteindelijk.

Tijdens deze editie van de Zomer Ranking werden er 4x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish van de avond was een 107 finish van Michael Schell
Komende vrijdag 18 juli 19:30 zal de 8e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Ondanks het voetbal geweld van de afgelopen dagen kwamen 15 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk voor de 7e editie van de Reyer Ranking.
Na dat de poule ingedeeld waren kon het darten beginnen. Tijdens de poule fase zaten er geweldige partijen bij. Er moest zelfs een beslissende leg gegooid worden omdat 3 spelers in 1 poule het zelfde aantal punten had gegooid. Na dat deze partij beslist werd begon de knock-out fase. Met als spektakel stuk de halve finale in de winnaars ronde. Hierin speelde Marcel Karel tegen Jeroen van Die. Deze spannende pot werd uiteindelijk gewonnen door Jeroen maar het had ook zo de andere kant op kunnen vallen want Marcel gaf Jeroen geen ruimte om adem te halen tijdens deze wedstrijd.

Jeroen moest vervolgens het in de finale opnemen tegen Jan Karel. Na de loodzware pot tegen Marcel was het vat leeg bij Jeroen en lukt het hem niet om in de wedstrijd te komen. Jan Karel won de finale uiteindelijk met 5-1. Hier mee schreef Jan Karel de 7e editie op zijn naam en steeg hierdoor naar een 2e plaats op de ranking. Die nog steeds wordt aangevoerd door Daniel Geysendorpher.

In de verliezers ronde ging de finale tussen Leo Borst en Thijs Otto. Dit bleek een spannende wedstrijd te worden. Leo nam al snel een 2-0 voorsprong maar Thijs kwam terug in de partij en bij de stand van 4-4 werd er gegooid voor de bull om te bepalen wie de laatste leg mocht beginnen. Leo mocht de laatste beginnen en wist ook uiteindelijk de partij naar zich toe te trekken. Zo ging Leo met de winst in de verliezers ronde naar huis.

Tijdens deze editie van de Reyer Ranking werden er 6x een 180 gegooid en de hoogste finish van de avond was een 112 finish van Jeroen van Die.
Volgende editie van de Reyer Ranking staat gepland op 3 augustus a.s. om 13:00.

Op vrijdagavond 4 juli werd er in het Dart Centrum Ridderkerk de 6e editie van de Zomer Ranking gespeeld.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma. De finale van de verliezers ronde ging tussen Rob Baan en Ronald Ouwens, in een best of 7 was Rob te sterk (4-2) voor de sterk spelende Ronald.

In een best of 9 moesten Ron Simonis en Marcel Karel het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In de finale was Marcel Karel met 5-2 te sterk voor Ron die nog wel een 180 score wist te noteren maar het mocht helaas niet baten om de wedstrijd in zijn voordeel te beslechten,

Tijdens deze editie van de Zomer Ranking werden er 5x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish van de avond was een 102 finish van Bob Buning
Komende vrijdag 11 juli 19:30 zal de 7e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Later meer…

Op vrijdagavond 27 juni kwamen de darters weer naar het Dart Centrum Ridderkerk voor het spelen van de 4e Zomer Ranking avond.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma. De finale van de verliezers ronde ging tussen Thijs Otto en Micheal Geysendorpher, de twee jongen kemphanen maakte er een leuke finale van die uit eindelijk met 4-2 werd gewonnen door Michael.

In een best of 9 moesten Jeroen van Die en Daniel Geysendorpher het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. Tijdens deze spannende en gelijk opgaande finale waarin een 180 en 11 darter werd gegooid wist Jeroen van Die hem uiteindelijk met 5-4 te winnen.

Tijdens deze 4e editie van de Reyer Parc Zomer Ranking werden er 10x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish was een 126.
Komende vrijdag 4 juli 19:30 zal de 5e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

I.v.m. de voetbalwedstrijd Nederland vs Spanje komt aanstaande vrijdag 13 juni toernooi 3 van de Reyerparc Zomerranking te vervallen. Vele deelnemers geven er de voorkeur aan de wedstrijd thuis danwel ergens anders te kijken en om het toernooi 2 uur stil te leggen is ook geen optie. Hierdoor hebben we in overleg besloten het toernooi te laten vervallen. Volgende week vrijdag 20 juni gaan we gewoon weer vrolijk verder met de volgende op de agenda.

Op vrijdagavond 6 juni kwamen 24 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk voor het spelen van de 2e Zomer Ranking avond.
Na de spannende poule fases en de knock-out fase stonden de finales op het programma. In de finale van de verliezers ronde moest Davey Baan zijn meerdere erkennen in Dennis de Haan in een best of 7. Dennis was namelijk met 4-1 te sterk.

De finale bij de winnaarsronde ging tussen Fred Verdonk en Remco Mak, die in een best of 9 moesten bepalen wie de winnaar van de avond werd. Het was een spannende finale waarin Fred Verdonk niet alleen de hoogste dag finish wist te noteren maar ook uiteindelijk de finale wist te winnen met 5-2.

Het was een gezellige avond waarin maar liefst 8x de hoogste score werd gegooid.
Komende vrijdag 13 juni 19:30 zal de 3 avond van de Zomer Ranking op de kalender staan en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Op 30 mei beginnen we op 8 banen met de zomerranking in Dartcentrum Ridderkerk. 15 weken lang elke vrijdag avond om 19.30, inschrijven tot 19.15. Toegankelijk voor iedereen die gezellig een avond wil darten. Geen inschrijfgeld en spelen tot 64 man in poules. Vrijdag 12 september eindtoernooi met prijsuitreiking en buffet. Dus hou de zomermaanden je vrijdagavonden vrij en zet tevens 24 augustus maar in de agenda want dan gaat het Open Ridderkerk van start georganiseerd door Dartcentrum Ridderkerk, Sonny’s Darts en Brutusdarts. Tot 128 deelnemers en misschien nog meer.

Het team van Brutusdarts gaat in samenwerking met Sonny´s darts open Ridderkerk organiseren. Het toernooi zal worden gehouden op zondag 24 augustus in het dartcentrum Ridderkerk en er zal naar alle waarschijnlijkheid plaats zijn voor 128 deelnemers. Ook zullen we bij voldoende animo van de dames een apart dames toernooi houden. Er zijn 8 vernieuwde vaste banen in het dartcentrum en er zullen 8 banen bij worden geplaatst. Hou die datum vrij in je dartagenda en de inschrijving voor het toernooi zal naar alle waarschijnlijkheid medio juli worden geopend. www.brutus-darts.