Op vrijdagavond 5 september kwamen 20 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk om de 14e editie van de Zomer Ranking spelen.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma.
In de finale van de verliezers ronde stonden Dave Horsmann en Michael Hergt tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Het werd een spannende finale met een behoorlijke come-back voor Michael Hergt. Michael stond op ten duur met 3-1 achter en Dave leek de buit binnen te hebben maar Michael vocht zich terug in de wedstrijd en boog de 3-1 achterstond om in een 4-3 overwinning.

In een best of 9 moesten Leen van Welie en Ron Simonis het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In deze spannende finale was Leen van Welie met 5-4 te sterk voor Ron, De twee waren aan elkaar gewaagd en dat maakte de finale ook spannend.

Komende vrijdag 12 september om 19:30 zal laatste Zomer Ranking gespeeld worden en wordt er bepaald of Ron Simonis zijn koppositie kan verdedigen en met de titel naar huis kan gaat of gebeurd er iets verrassend. Want alles is mogelijk in de Zomer Ranking.

Op vrijdagavond 18 juli kwamen de darters naar het Dart Centrum Ridderkerk voor de 8ste editie van de Zomer Ranking. Ondanks de warmte waren er vele die de weg naar de Reyerparc hadden gevonden.

In de poule fase waren verschillende spannende wedstrijden en een bijzondere gebeurtenis wat later in het toernooi terug kwam. De 2 finales die er die avond gespeeld waren kwamen uit de zelfde poule. Davey Baan, Ronald Ouwens, Pim Steehouwers en Ron Simonis speelde in de poule fase al tegen elkaar.

In de finale van de verliezers ronde stonden Davey Baan en Ronald Ouwens tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Hun eerste partij tijdens de poules werd met moeite door Ronald Ouwens gewonnen met 3-2. Ronald had het in deze partij het beduidend minder moeilijk met zijn tegenstander. Hij won de finale uiteindelijk met 4-0.

In een best of 9 mochten Ron Simonis en Pim Steehouwer het tegen weer tegen elkaar opnemen. Wat nog in de poule fase een spannende partij bleek te zijn was tijdens de finale een mokerslag voor Ron. Door factoren als de warmte kon hij niet vrij gooien en liep al gauw achter de feiten aan. Pim won de finale uiteindelijk met 5-0.

Tijdens deze warme editie van de Zomer Ranking werden er 7x een 180 gegooid en de hoogste finish van de avond was een 98 finish van Marco Kolijn

Komende vrijdag 25 juli 19:30 zal de 9e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Op vrijdagavond 11 juli kwamen 16 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk om de 7e editie van de Zomer Ranking spelen.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma.
In de finale van de verliezers ronde stonden Thijs Otto en Marco Kolijn tegen over elkaar. In een Best of 7 werd er besloten wie deze finale zou winnen. Het werd een spannende finale die alle kanten op kon. Na 2-0 achter te hebben gestaan, kwam Marco sterk terug tot 2-3, maar Thijs brak Marco terug en trok de stand gelijk 3-3. In de laatste leg hadden zowel Marco als Thijs verschillende keren kans op een match dart maar uiteindelijk wist Thijs de partij te winnen.

In een best of 9 moesten Rob Baan  en Dave Zuidwijk het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In deze spannende finale was Rob Baan met 5-4 te sterk voor Dave Zuidwijk, Dave begon goed noteerde hoge scores en gooide zelfs een 180 alleen mocht het niet baten en won Rob de wedstrijd uiteindelijk.

Tijdens deze editie van de Zomer Ranking werden er 4x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish van de avond was een 107 finish van Michael Schell
Komende vrijdag 18 juli 19:30 zal de 8e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Op vrijdagavond 4 juli werd er in het Dart Centrum Ridderkerk de 6e editie van de Zomer Ranking gespeeld.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma. De finale van de verliezers ronde ging tussen Rob Baan en Ronald Ouwens, in een best of 7 was Rob te sterk (4-2) voor de sterk spelende Ronald.

In een best of 9 moesten Ron Simonis en Marcel Karel het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. In de finale was Marcel Karel met 5-2 te sterk voor Ron die nog wel een 180 score wist te noteren maar het mocht helaas niet baten om de wedstrijd in zijn voordeel te beslechten,

Tijdens deze editie van de Zomer Ranking werden er 5x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish van de avond was een 102 finish van Bob Buning
Komende vrijdag 11 juli 19:30 zal de 7e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Op vrijdagavond 27 juni kwamen de darters weer naar het Dart Centrum Ridderkerk voor het spelen van de 4e Zomer Ranking avond.
Na dat de poule wedstrijden waren gegooid, stonden de finales op het programma. De finale van de verliezers ronde ging tussen Thijs Otto en Micheal Geysendorpher, de twee jongen kemphanen maakte er een leuke finale van die uit eindelijk met 4-2 werd gewonnen door Michael.

In een best of 9 moesten Jeroen van Die en Daniel Geysendorpher het tegen elkaar opnemen in de winnaars finale. Tijdens deze spannende en gelijk opgaande finale waarin een 180 en 11 darter werd gegooid wist Jeroen van Die hem uiteindelijk met 5-4 te winnen.

Tijdens deze 4e editie van de Reyer Parc Zomer Ranking werden er 10x de hoogst haalbare score gegooid en de hoogste finish was een 126.
Komende vrijdag 4 juli 19:30 zal de 5e Zomer Ranking op de kalender en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Op vrijdagavond 6 juni kwamen 24 darters naar het Dart Centrum Ridderkerk voor het spelen van de 2e Zomer Ranking avond.
Na de spannende poule fases en de knock-out fase stonden de finales op het programma. In de finale van de verliezers ronde moest Davey Baan zijn meerdere erkennen in Dennis de Haan in een best of 7. Dennis was namelijk met 4-1 te sterk.

De finale bij de winnaarsronde ging tussen Fred Verdonk en Remco Mak, die in een best of 9 moesten bepalen wie de winnaar van de avond werd. Het was een spannende finale waarin Fred Verdonk niet alleen de hoogste dag finish wist te noteren maar ook uiteindelijk de finale wist te winnen met 5-2.

Het was een gezellige avond waarin maar liefst 8x de hoogste score werd gegooid.
Komende vrijdag 13 juni 19:30 zal de 3 avond van de Zomer Ranking op de kalender staan en voor iedereen weer nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Met een deelnemersveld van 35 was de 1e Reyerparc Zomerranking uitermate geslaagd. Jeroen van Die versloeg in de spannende finale Richard van Dijke met 5-4. Gedurende het toernooi werden er 6 100+ finishes gegooid met Fred Verdonk en Rene de Haan als hoogste ( 130 ) . Pim Steehouwer gooide in totaal 3 keer 180 en voert de ranglijst met 180-ers aan, die in totaal 10 keer werd geraakt. In de verliezersronde ging Rob Baan door middel van een 4-1 zege op Bob Bunning met de zege aan de haal. Aanstaande vrijdag gaat om 19:30 de 2e editie van start en we hopen iedereen weer te verwelkomen tijdens deze gezellige ranking.