Reyerparc Ranking

De Reyerparc Ranking is voor ieder toegankelijk en zal in 12 individuele toernooien gespeeld worden met een eindtoernooi waarbij de beste 32 deelnemers gaan strijden om het prijzengeld.

De toernooien vinden met enkele uitzonderingen plaats op elke 1e zondag van elke maand (zie ranking agenda) en het eindtoernooi staat gepland op 21 december. Er zal tot 64 man gespeeld worden in poules waarna er een winnaars-en verliezersronde zal volgen en dit alles op onze 8 ruim opgezette dartbanen.

Inschrijven kan op de wedstrijddag tot 12.45 waarna de loting zal plaats vinden en aansluitend klokslag 13.00 de aanvang zal plaatsvinden. Naarmate uw prestaties krijgt u punten toegekend die na elk toernooi bij elkaar worden opgeteld met als uiteindelijk doel bij de eerste 32 te geraken om vervolgens uitgenodigd te worden om mee te doen aan het eindtoernooi.

Om in aanmerking te komen voor het eindtoernooi is het een vereiste om minimaal aan 8 toernooien te hebben deelgenomen. Inschrijfgeld per toernooi is € 7,50 waarvan de helft naar het dagprijzengeld gaat en de andere helft naar de pot voor het eindtoernooi.